MAT ja Keuda allekirjoittivat kumppanuussopimuksen!

Toimitus
8.3.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda sekä Keuda Koulutuspalvelut Oy solmivat 6.3.2023 kumppanuussopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on matkailuajoneuvoalan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen yhteistyö ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä, osaamisen johtamisessa ja kehittämisessä.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n strategia on yhteistyön ja kumppanuuksien strategia. Kumppanuus Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Keuda Koulutuspalvelut Oy kanssa mahdollistaa verkostomme kehittymisen kohti entistäkin osaavampaa joukkoa ammattilaisia! -kiteyttää MAT:n toiminnanjohtaja Mika Jokinen.

Yhteistyö MAT:n ja Keudan kesken käynnistyi jo vuonna 2021 Caravan-asentaja -koulutuksella, joka modulaarisena koulutuksena tarjosi kehittymismahdollisuuksia alan ammattilaisille ja väylän caravan-alasta kiinnostuneille päästä töihin toimialalle. Sittemmin yhteistyötä on tehty esim. caravan-alan messuilla ja toimialan suurimmassa ammattilaistapahtumassa, Caravan Business Forumissa.

Tänä päivänä yhteistyö on syventynyt kumppanuudeksi, joka tuo lisäarvoa kummallekin osapuolelle. Suunnitelmissa on mm. tutkintoon tähtäävää koulutusta, laatutyötä, sekä lyhytkoulutuksia, joista tuoreimpana esimerkkinä Kaasuasennuksen vastuuhenkilön P-pätevyystenttiin valmistava koulutus (4pv)

Kaikki perustuu yhteistyöhön ja kumppanuuteen!


Lisätietoja:

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Yhteystiedot

Lisätietoa Keudasta
Kuvassa: Anne Vuorinen ja Riikka-Maria Yli-Suomu Keudasta, sekä Tom Sågbom (oikealla) ja Mika Jokinen MAT:sta

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024