Morelo vm. 2020

Toimitus
21.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Home ja Loft-mallistot uusittu

Kolme vuotta sitten Schlüsselfeldissä toimiva Morelo matkailuautojen valmistaja aloitti uuden suunnan ajoneuvojen suunnittelussa. Tuolloin täysin uudella EMPIRE LINER -mallilla vuonna 2016 MORELO esitteli ensimmäistä kertaa erottuvamman ulkonäön, joka sai asiakkailta erittäin positiivista palautetta. MORELO PALACEn uudelleen suunnittelun ja jatkokehityksen jälkeen viime vuonna, aitoja EMPIREn vaikutteita löytyy nyt myös HOME- ja LOFT-mallisarjoista.

Dusseldorfin Caravan Salon 2019 -messuilla MORELO esittelee uutta kehitystä, etenkin HOME- ja LOFT-mallien osalta. LOFT:n ulkomuotojen uudet puhtaat linjat jatkuvat myös sisätiloissa, antaen LOFT:lle täysin modernin ja ylellisen tunnelman. Yläkaapit ovat aiempaa tyylikkäämmät ja sopivat nyt hyvin yleiskuvaan. Aiempaa syvemmän tilan ansiosta ne tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa, kuten MORELOlla yleensä.

Morelo keskittyy turvallisuuteen

HOME ja LOFT-mallit ovat nyt myös turvallisuuden osalta lähempänä ”suuria” malleja. Kaikki mallit voidaan nyt varustaa ajoturvallisuuspaketilla, joka sisältää hätäjarrun avustajan, sähköisen seisontajarrun ja rengaspaineiden valvontajärjestelmän.

IVECO DAILY -alustalla olevaa HOME-mallia on viisi eri pohjaratkaisua. Huolimatta siitä, että HOME-mallistossa on vähemmän vaihtoehtoja kuin LOFT-mallistossa, toivomisen varaa mukavuudesta ja ylellisyydestä ei kuitenkaan jää. LOFT-malleja on kahdeksan eri pohjaratkailusua isommmalla IVECO DAILY-alustalla. Kaikki MORELOt ovat Euro 6d -päästöluokan moottorilla varustettuja.

>>www.morelo-reisemobile.de

Lisätietoja:

Simo Käyhkö
Toimitusjohtaja
Jyväs-Caravan Oy

0400 769  332

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautomatkailuautoMorelo

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024