Pössl vm. 2020

Toimitus
14.10.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

30-vuotisjuhlan kunniaksi Pössl esittelee erikoismallin -Pössl Trentan sekä uuden Prime-tuoteperheen.

Pössl on saksalainen retkeilyautojen valmistaja, joka on alansa edelläkävijä ja ylivoimaisesti suosituin, Euroopan markkinajohtaja suurimmalla retkeilyautovalikoimallaan.

Tänä vuonna esittelemme  messuilla kattavan valikoiman ajoneuvoja alkaen kahden matkustajan ajoneuvosta P2 (ensiesittelyssä) jopa viidelle matkustajalle soveltuvaan ajoneuvoon.

Summit tuoteperheeseen on kehitelty uusi penkki, johon lisävarusteena saa viidennen matkustuspaikan.

Pössl täyttää tänä vuonna 30-vuotta. Juhlan kunniaksi esittelemme messuilla juhlamallin TRENTA:n sekä täysin uuden PRIME-tuoteperheen. Prime-sarjan ajoneuvot on varusteltu sensaatiomaisella patentoidulla avattavalla Skyroof
© -ikkunalla.

TRENTA

Juhlamalli Pössl TRENTA jo nimenkin perusteella herättää kaipuun auringosta, merestä, viinistä ja dolce vitasta. Tämän lisäksi juhlamalli vakuuttaa myös faktoilla. Mallin pohjana on ikisuosikki 6,40 metriä pitkä Roadcruiser B erillisvuoteilla.

Epäsuoravalaistus sekä tyylikkäät ikkunoiden reunukset Bordeaux-vaalean harmaassa sävyssä häikäisevät jo heti sisään astuttaessa. Sillä tämän lisäksi ovat Midi-Heki-kattoluukun reunukset, seinät ja patjat verhoiltu tällä tyylikkäällä materiaalilla.

Puumateriaalit, sulkemismekanismit kuten kalusteet kokonaisuudessaan ovat kaikki uutta designeä. Baldakiinin verhoilu lisättynä LED-valaistuksella ovat kuin piste ii:n päälle tässä loppuun asti huolitellussa designkokonaisuudessa.

Pössl uuden sukupolven ajoneuvoille on tyypillistä näkyvyys koko ajoneuvon läpi edestä taakse ja takaa eteen sekä kaapistojen yhtenäinen optinen ulkoasu. Tähän lisänä tyylikäs puinen kylpyhuone, jonka matkailunystävät tuntevat oadcruiser B-mallista.

Erikoismalli joka on erityinen

Podesti näyttää epäsuoralla LED-valaistuksella, millä
valaistaan myös lattiaa, tien istuinryhmään. Keittiö kutsuu nautiskelijat täysin uuden modernin keittiön ääreen, joka sekin on valaistu epäsuoralla LED-valaistuksella ja varusteltu uudella Dometicin 90-litraisella jääkaapilla, jonka voi avata molempiin suuntiin. Tämä mahdollistaa jääkaapin avaamisen sekä sisältä että ulkoa.

Design ajattelu jatkuu myös ulkoasussa. Ulkoasun värisävyt sopivat täydellisesti sisäosan värimaailmaan. Loppuhuipennuksena ovat „bullaugen“-pyöreät ikkunat, jotka tekevät kokonaisuudesta täydellisen.

Summit PRIME-tuoteperhe

Palatkaamme viime kauteen. Düsseldorfin messuilla esiteltiin sensaatiomainen uutuus retkeilyautorintamalla: kiinteä panoraama kattoikkuna rakennettuna ohjaamon kattoon.
Tänä vuonna Pössl esittelee vastauksensa tähän todellisen huuman aiheuttaneeseen uudistukseen: Täysin uudestaan suunnitellun ja tällä hetkellä myös patentoidun avattavan Skyroof © -ikkunan. Tämän ikkuna on uuden Prime-tuoteperheen sydän. Prime on luksusta viimeistä yksityiskohtaa myöden.

Prime määrittelee sanan retkeilyauto täysin uudestaan. Pössl esittelee uuden Prime-sarjan alkaen Summit 540 mallista, joka on muutenkin täysin uusi pohjamalli Summit-perheessä. Siinä on sensaatiomaisesti saatu kaikki Summit-prime sarjan luksuselementit harmoonisesti mahtumaan 5,40 metriä pitkään ajoneuvoon.

Summitin tuotemerkki room-in-room kylpyhuone kääntyvällä suihkuseinällä ja kaikki muutkin hienoudet löydät tästä uudesta luksuskaupunkikilpurista. Lisäksi malliin on kehitelty uudenlainen ruokapyötä matkustusoptiolla, mikä tarkoittaa, että pöydän voi ajonajaksi taittaa seinää vasten. Sarjaan kuuluvat jo aikaisempina vuosina esitellyt Summit 600 ja 640 nyt myös Prime-varustuksella.

Prime- sarja loistaa upeilla materiaali valinnoilla. Palinsanteri kalusteiden sävynä, kiiltävät kaapistojen ovet, sekä upotetut kaihtimet epäsuoralla valaistuksella istuin ryhmän yhteydessä, kapeat taka-ikkunat, molempiin suuntiin avattava jääkaappi sekä tietenkin Skyroof © - ikkuna tekevät tästä mallisarjasta luokkansa priimuksen.

>>www.poessl-mobile.de

Lisätietoja:

Päivi Petrie
tehtaan agentti
+49 171 70069928

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautomatkailuautoPösslretkeilyauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024