Retkeilyautouutuus 2024: alle kuusimetrinen retkeilyauto erillisvuotein

Toimitus
7.9.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

LMC:ltä uusi erikoismalli Active

Vuosi sitten syyskuussa LMC esitteli Suomessa ensimmäisen Innovan-retkeilyautonsa – Innovan 590 -pohjaratkaisun poikittaisvuoteella. Mallivuonna 2024 LMC:n tuotevalikoimassa on retkeilyautoja niin Fiat, Ford- kuin Citroen-alustallakin, pohjaratkaisusta riippuen. Uuteen mallivuoteen LMC esittelee kolme suomalaiseen makuun sopivaa retkeilyautouutuutta. Yhteistä kaikille malleille on vakiona toimitettava kesäkuumallakin toimintavarma kompressorijääkaappi. LMC-retkeilyautoon saatavana tai mallista riippuen vakiona on diesellämmitys.

Enemmän pituutta poikittaisvuoteeseen

Nyt Ford-alustaisen 590-mallin vuode on entistäkin tilavampi. Retkeilyauton takaosaan on sivuseiniin tehty levennys, minkä ansiosta 148 cm leveän vuoteen kokonaispituus on jopa 202 cm. Makuutilan laajennus näkyy ajoneuvon ulkopuolella tyylikkäästi sivuseinään harmonisesti muotoiltuina noin 7 cm syvinä ulokkeina. Tämä ei muuta ajoneuvon kokonaisleveyttä tai seinäkaapiston rakennetta, eikä vaikuta asunto-osan liukuoven käyttöön.

Pitkät erillisvuoteet alle 6 metrin retkeilyautossa

Täysin uutena retkeilyauton pohjaratkaisuna LMC esittelee Innovan 592 -erillisvuoderatkaisun. Ford-alustainen Innovan 592 vakuuttaa alle kuuden metrin pituudellaan, yhden hengen erillisvuoteillaan sekä keittiö- ja kylpyhuonekonseptillaan, johon kuuluu tilaa säästävä kääntyvä wc ja kokoontaitettava pesuallas. Erillisvuoteiden pituudet tässä matkailusta kuljetuskäyttöön helposti muunneltavassa mallissa ovat 202 ja 185 cm.

Keittiön työtasoa voi helposti jatkaa toisen erillisvuoteen päälle. Tämä malli täyttää monien ajoneuvomatkailunharrastajien toiveen – erillisvuoteet lyhyessä matkailuautossa muusta asumismukavuudesta tinkimättä.

Innovan Active -erikoismalli – enemmän näköä enemmän mukavuutta

LMC valmistaa rajoitetun erän erityisesti aktiiviseen ulkoilmaelämään sekä urheiluun ja erämatkailuun suunniteltua Ford-alustaista Innovan Active -retkeilyautoa. Poikittaisvuoteiseen 590-pohjaratkaisuun perustuvaa Innovan Activea on varustettu vakiona mm. kattokaiteilla, takatikkailla, etuosan ”härkätangolla” ja isommilla renkailla. Ulkovärinä on ajanmukainen matta harmaa erikoisväri 3D-tyylisellä Innovan-tekstillä viimeisteltynä. Auton sisäosan verhoiluissa on tyylikkäät brodeeraukset.

LMC-retkeilyautoja Suomeen maahantuovat Caravan Erälaukko, Kouvolan Vaunu ja Rinta-Joupin Autoliike.

Lisätietoja:

Erwin Hymer Group Suomi Oy
Vesa Riihinen
puh. 040 761 5155


LMC CARAVAN GMBH & CO.KG
LMC on kokenut matkailu- ja retkeilyautojen sekä matkailuvaunujen valmistaja ja osa saksalaista Erwin Hymer Groupia. Yritys on valmistanut Sassenbergin tehtaalla Münsterlandissa huolettomaan matkustamiseen suunniteltuja korkealaatuisia, kestäviä ja turvallisia vapaa-ajan ajoneuvoja yli 65 vuoden ajan. Voit lukea lisää LMC Caravanista suomenkielisiltä verkkosivuilta www.lmc-caravan.fi , Facebookista osoitteessa www.facebook.com/lmc.caravan ja Youtubessa osoitteessa www.youtube.com/user/LMCcaravaning.

ERWIN HYMER GROUP
Erwin Hymer Group on THOR Industries -konsernin 100 % omistama tytäryhtiö. THOR Industries on maailman johtava matkailuajoneuvojen valmistaja, jonka palveluksessa on yli 32 000 työntekijää. Erwin Hymer Groupiin yhdistää matkailuauto- ja vaunuvalmistajia, caravanalan tarvike-, vuokraus- ja rahoituspalveluyrityksiä. Matkailuauto ja -vaunumerkit Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight ja Xplore, vuokraamoketjut Crossrent, McRent ja rent easy, alustaspesialisti Goldschmitt, tarviketuottaja Movera ja matkailuportaali freeontour ovat kaikki osa Erwin Hymer Groupia. Lisätietoja: www.erwinhymergroup.com

 

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024