Rinta-Joupin Autoliike tuo Polarin matkailuvaunut Suomeen!

Toimitus
27.3.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Polar on ollut jo pitkään tunnettu merkki ulkomailla. Sen vaunut on tunnettu niiden korkeasta laadusta ja hurjista laatutesteistä. Polarin matkailuvaunuja arvostetaan niiden kestävyyden, käytännöllisyyden ja käyttömukavuuden vuoksi.

Polar on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin. Kaikille Polarin vaunuille tehdään tiiviystestit ilmastokammiossa. Testin aikana matkailuvaunu altistetaan 36 000 vesilitralle ja myrskytuulille tunnin ajaksi. Vaunut pitävät kylmyyden, kuumuuden ja melun loitolla mitä parhaiten, sillä niissä on markkinoiden paras eristys.

Polar on valmistanut matkailuvaunuja lähes 60 vuotta

Pitkäaikainen kokemus ja osaaminen näkyvät kaikissa valmistusprosessin vaiheissa. Vaunut rakennetaan suurimmaksi osaksi käsin Doroteassa Pohjois-Ruotsissa. Tehtaalla on siellä oma puusepänverstas. Kalusteet rakennetaan myös paikan päällä, jotta Polar voi valvoa valmistusta ja taata markkinoiden parhaat matkailuvaunut.

Vihdoin myös Suomesta!

Rinta-Joupin Autoliike tuo Polarin nyt myös Suomeen ja se edustaa Polaria ainoana Suomessa.

Polarin matkailuvaunuja saa nyt Suomessa kahdeksalta eri paikkakunnalta. Vaunut tulevat esille Turun, Espoon Koskelon, Kokkolan, Jyväskylän, Rovaniemen, Porin, Lempäälän, Tervajoen ja Kempeleen toimipisteisiin. Virallinen ensiesittely tapahtuu Turun Caravan show’ssa 20.-23.4.

Polarin vaunut täyttävät vaativammankin käyttäjän toiveet ympärivuotisessa käytössä, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen.

Lue lisää Rinta-Joupin Autoliikkeen uutisesta

Katso myös:

https://polarvagnen.se/fi/
https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/caravan-show/ 


Kuvat: Polar

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024