Sunlightilta kaksi uutta mallia

Toimitus
13.8.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Sunlight esittelee vuoden 2018 mallistoon kaksi uutuutta: integroitu ja retkeilyauto.

Integroidussa kaksi pohjaratkaisua

Sunlightin integroidusta uutuudesta on tarjolla kaksi pohjaratkaisua; I 69 L, jossa on takana saarekevuode sekä I 68, jossa on erillisvuoteet. Molemmissa malleissa on ohjaamon päältä laskeutuva nostovuode. Näin tilaa on vaivattomasti heti valmiina neljälle yöpyjälle. Lisävarustehankintojen kautta yöpyjien ja matkustajien määrä voidaan nostaa edullisesti viiteen henkilöön.

Molempien mallien pituus on 7,43 metriä ja jokainen sentti on hyödynnetty tilavaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Suihku ja wc ovat erilliset ja wc:n ovella voidaan koko takaosa sulkea omaksi huoneekseen. Vastaaviin puoli-integroituihin malleihin verrattuna tilaa on etenkin edessä ruhtinaallisesti. L-muotoinen istuinryhmä, sivuistuin ja kääntyvät etuistuimet yhdessä ison pöydän kanssa luovat loistavat puitteet isommallekin ryhmälle. Lisää mukavuutta antaa puolestaan matalalle sijoitettu sisäänkäynnin nousuporras ja tilava eteinen.

Integroituihin malleihin on tarjolla kaksi kangassävyä; harmaan ja ruskean sävyinen Macadamia ja tummanruskea Santa Cruz. Alustana malleissa toimii Fiat Ducato. Perushintaisen auton varustukseen kuuluvat muun muassa ABS-jarrut, kuljettajan turvatyyny, EBD eli elektroninen jarruvoiman tasausjärjestelmä ja päiväajovalot. Korille annetaan lisäksi viiden vuoden tiiviystakuu.

Omaa Sunlightin integroitua autooan voi lisäksi varustaa laajasta lisävarustevalikoimasta. Esimerkiksi ulkoasusta saa helposti entistäkin sporttisemman ja erottuvamman Sunlight Active –paketin avulla. Siihen kuuluvat hopeansävyiset asunto-osan seinät, Sunlight Active tarroitus sekä perän muotoillut erikoiskulmat.

Retkeilyauto Cliff - spontaaniin liikkumiseen

Toinen Sunlight uutuus - retkeilyautomallisto Cliff - vie Sunlightin täysin uuteen suuntaan. Elegantti ja kompakti Cliff on omassa elementissään niin pikkukaupunkien kapeilla kujilla kuin rauhallisilla maaseututeilläkin. Retkeilyauto on monipuolinen matkakumppani ja sopii hyvin vaikka perheen kakkosautoksi.

Cliffistä on tarjolla neljä pohjaratkaisu kolmessa pituusluokassa. Cliff 540 on 5,41-senttinen poikittaisvuoderatkaisulla toteutettu kompaktimalli. Kuusimetrisiä versioita on kaksi; poikittaisvuoteinen Cliff 600 ja tuplakerrosvuoteilla varustettu Cliff 601. Se on käytännössä hetivalmis-ratkaisu nelihenkiselle perheelle. Uusista retkeilyautoista eniten väljyyttä tarjoaa Cliff 640:ssä. Sen pohjaratkaisuna ovat pitkittäisvuoteet.

Cliffissä on kaikki mukavuudet, joita matkailuautolta vaaditaan. Siinä on hyvin varustettu keittiö, tilaa ruokailla ja oleilla, hyvin säilytystilaa ja suihkulla varustettu kylpyhuone. Sunlight on toteuttanut sisustuksen nuorekkaalla ilmeellä ja kulutusta kestävillä materiaaleilla.

Lisää tunnelmaa koko mallistoon

Sunlight on ollut kuluvan vuoden aikana kiireinen kahden uuden tuoteperheen kanssa, mutta olemassa olevia mallejakaan ei ole unohdettu. Mallivuodelle 2018 Sunlight tarjoaa edellä esiteltyjen integroitujen ja retkeilyautojen lisäksi yhdeksän puoli-integroitua ja kolme alkovimallia.

Uudistetut yläkaapit ja keittiön vetolaatikot ovat entistä mukavammat käyttää softlock-lukituksen ansiosta. Oleskelutilan pöydän materiaali on uusi ja helppohoitoisempi. Maasähköpistoke on uusittu magneettikantiseksi. Istuinryhmään on puolestaan asennettu USB-pistoke, jota takamatkustajat voivat hyödyntää ajon aikana. Keittiön tason etureunan alle ja kaikkien yläkaappien päälle on sijoitettu LED-valaistus. Kun vielä sisäänkäynnin ja takatallin valaistus ovat muuttuneet LED-tekniikkaan, energiatehokas LED vastaa nyt kaikkien ajoneuvojen asunto-osan koko valaistuksesta.

Sunlight on osa Euroopan suurinta matkailuajoneuvovalmistajaa Erwin Hymer Groupia.

Lisätietoja Sunlightista:

Merkkivastaava Pilvi Uoti-Briganti, 0400-314 575, pilvi.uoti-briganti [ät] dethleffs.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautomatkailuautoSunlight

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024