Suomen merkittävin Caravan-tapahtuma jatkaa Lahdessa

Toimitus
20.2.2024
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvoalan suomalainen kattojärjestö Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) ja KOKO Lahti Oy/Lahden Messut ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Suomen suurimman matkailuajoneuvotapahtuman järjestämisestä Lahden Messukeskuksessa myös seuraavan kolmevuotiskauden ajan, vuosina 2025-2027. Tulevan syksyn tapahtuma on edellisen sopimuskauden viimeinen. Vuonna 2024 Caravan-messut järjestetään Lahdessa 26.-29. syyskuuta.

Caravan-messuja on järjestetty Lahdessa menestyksekkäästi jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Lahden Caravan on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suurimpana matkailuajoneuvoalan messutapahtumana ja yhteisöllisenä harrastajien tapaamisena. Alan harrastajamäärä on viime vuosien aikana laajentunut ja monipuolistunut merkittävästi. Lahden Caravan-messuilla on merkittävä asema alan yritysten ja harrastajien keskuudessa. Tapahtumassa on ensiesittelyssä seuraavan kauden uudet matkailuajoneuvomallit sekä alan tarvikkeet, varusteet ja palvelut. Caravan-viikonlopun yhteydessä tehdään merkittävä osa alan vuosittaisesta uusien ajoneuvojen kaupasta.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n mukaan Lahti on logistisesti erinomainen paikka valtakunnallisen suurtapahtuman järjestämiseen. Messuvieraita saapuu paikkakunnalle ympäri Suomea ja monet viihtyvät alueella useamman päivän ajan. Lahden Messukeskuksen ympäristö tarjoaa harrastajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokoontua Vesijärven kauniisiin rantamaisemiin messujen yhteydessä.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Mika Jokinen summaa tuoretta sopimusta ja Lahtea tapahtumapaikkana:

”Onnistuneen tapahtuman tekeminen on aina yhteistyötä. On ilo saada jatkaa pitkää ja toimivaa yhteistyötämme Lahden Messujen kanssa. Caravan-messujen yhteydessä rinnakkaistapahtumana järjestettävät treffit ja oheisohjelma keräävät tapahtuman aikana Lahden seudulle suuren määrän harrastajia ympäri Suomea. Meille on tärkeää tavoittaa kaikenlaiset harrastajat, kokeneet ja uudet, nuoret ja jo varttuneemmat – Lahti toivottaa tervetulleeksi ihan jokaisen!”, iloitsee Jokinen.

KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta pitää pitkäaikaista messuyhteistyötä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa erittäin merkittävänä asiana koko Lahden seudulle.

”Olemme ylpeitä siitä luottamuksesta, jota tämän yhteistyön jatkaminen meille osoittaa. Caravan on merkittävä tapahtuma, joka tuo eloa ja elinvoimaa niin toimialalle kuin myös alueellemme”, sanoo Kivisilta.

Lisätiedot:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Toimitusjohtaja
Kimmo Kivisilta, p. 0400 701 111

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)
Toiminnanjohtaja
Mika Jokinen, p. 045 189 1839

Caravan-messut Lahden Messukeskuksessa 26.-29. syyskuuta 2024
www.lahdenmessut.fi

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024