Tarvikeuutuuksia Kama Fritidiltä

Antti Siljamäki
28.8.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kaikilla tulee olla mahdollisuus nauttia suurista ulkoilmaelämyksistä, riippumatta siitä, onko synnynnäinen ulkoilmaihminen vai haluaako nauttia luonnosta silloin tällöin. Luonto on kaikille. Se on Isabellan kauden 2019 uutuuksien punainen lanka.

”Kauden uutuudet on suunniteltu sopimaan tyylillisesti Isabellan North Nature -mallistoon. Muotoilu on selkeää ja värit hillittyjä, luontoa kunnioittaen. Se kunnianosoitus yksinkertaiselle elämälle, jossa mukavuus ja helppous ovat etusijalla”, Isabellan Design Manager Anne Halskov kertoo.

Camp-let telttaperävaunu on valmiina uusiin leirintäseikkailuihin

”Lähes 50 vuoden ajan Camp-let telttaperävaunu on tuonut leirintäelämän kaikkien saataville. Hieno tarina, joka jatkuu kaudella 2019 kahdella uudella mallilla: DREAM ja PASSION. Tuotteiden painopisteenä on ”convenience” eli helppous. Olemme Isabellassa huomanneet kasvanutta kysyntää leirintäratkaisuille, jotka tarjoavat helpon ja mukavan tavan nauttia ulkoilmaelämästä.”, Anne Halskov kertoo.

Perusperiaatteet ovat samat. Camp-let on yhtä kevyt ja kompakti kuin aina ennenkin - mutta nyt päivitettynä versiona, joka täyttää nykyajan helppoustarpeen. PASSION-mallissa on mm. yksinkertainen ulkokeittiö, pimennysverhoilla varustetut makuutilat ja suurempi kattokorkeus.

Uudet tyylikonseptit etutelttoihin

North Nature -etutelttamallistoa on laajennettu uusilla tyylikonsepteilla: FLINT ja DAWN. Uudet tyylikonseptit edustavat uutta väripalettia, joka ulottuu hillityistä sävyistä voimakkaisiin harmaasävyihin. Kaikki värit sointuvat North Nature -mallistoon ja niissä on selkeitä viitteitä skandinaavisiin designperinteisiin. Uudet värit heräävät eloon osana uusia tyylikonsepteja ja näkyvät mm.: Camp-Let Passion Dawn ja Penta Flint -malleissa.

Kokoontaittuvista keittiökalusteista Smart LED -valojärjestelmään

Isabella esittelee myös useita tarvikkeita leirintäkaudelle 2019. Esittelemme useita kokoontaittuvia keittiöuutuuksia – mm. kokoontaittuva ulkokeittiö, joka taittuu nopeasti kokoon, joten se on helppo kuljettaa ja ottaa mukaan leireilemään.

Keittiösarjassa esittelemme myös käytännöllisen kattila- ja pannusarjan, jota voidaan käyttää kaasu- ja induktioliesillä sekä keraamisilla liesillä. Sarjassa on irrotettava kahva, joten kattilat ja pannut vievät pinottuina hyvin vähän tilaa.

Lisäksi olemme ensi kautta varten kehittäneet älykkään tarranauharatkaisun LED-valonauhoille, jotka voidaan asentaa kaikkiin Isabella-etutelttoihin. Tarranauhat on helppo asentaa ja LED-valojen lämmin valo luo kotoisan tunnelman.

Wecamp ilmateltta

Wecamp ilmateltta Universal Meadow 390 “One air system”

Todellinen ilmateltta matkailuautolle ja -vaunulle. Sopiva korkeus 2,35-2,60 m. Nerokas ominaisuus, etu-seinän korkeussäädettävän ilmaputken ansiosta teltta saadaan suoraan ja se istuu aina täydellisesti ajoneuvon seinään. ”one air system” järjestelmällä voit helposti täyttää ilmaputkiston yhdestä paikasta nopeasti ja helposti. Jär-jestelmässä on venttiilit, joilla vaurioitunut osa voidaan tarvittaessa sulkea ja vaihtaa. Tämä tarkoittaa myös, että koko teltta ei romahdu, jos putkisto vaurioituu ja alkaa vuotaa. Etuseinät on mahdollista avata ja ovet molemmissa sivuseinissä. Etuseinässä kaksi hyttysverkkollista tuuletus aukkoa. Vakiona helmakangas, myrskyliina, maakiilat, säilytyspussi, ilmapumppu ja verhot. Teltta on valmistettu kestävästä Oxford-kankaasta (300D).

Lattian mitat: 3,90 x 2,5 m. Paino: 24 kg

>>Tutustu messu-uutuuksiin

Lisätietoja www.kamafritid.fi ja Caravan-kauppiaat

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Camp-LetKama Fritidtelttaperävaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024