Turvaa itsesi ja matkailuajoneuvosi

Toimitus
27.4.2022
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Hymer Center (Touring Camp Oy) on aloittanut matkailuajoneuvoihin soveltuvan Ajax-hälytinjärjestelmän myynnin, joka on palkittu useasti parhaaksi hälytin- ja turvajärjestelmäksi. Valmistaja on Euroopan suurin kiinteistöjen hälytinjärjestelmien valmistaja. Nyt uusien innovaatioiden kautta Ajax-hälyttimet soveltuvat myös matkailuajoneuvoihin. Ajaxissa korostuu korkean laadun lisäksi myös matkailuajoneuvoihin sopiva moderni muotoilu.

Ajax-järjestelmän ydin on langattomuus, joka helpottaa ja nopeuttaa asentamista

Rakenteita ei tarvitse purkaa asennusta varten. Järjestelmää hallitaan puhelinsovelluksella (IOS ja Android), joka tunnistaa käyttäjän oman oletuskielivalinnan. Tämä tekee sovelluksen käytöstä helppoa. Sovellus toimii kaikkialla, missä puhelimella on GSM-signaali saatavilla. Ajax-turva on siis aina käytettävissä ja kaikkialla.

Ajaxin suurin etu on järjestelmän joustavuus ja ajoneuvokohtainen personointi

Jokaiseen matkailuajoneuvoon voi suunnitella itse tai asiantuntijan avulla parhaan laiteyhdistelmän. Kaikki järjestelmään liitettävät laitteet voidaan asentaa vahvalla teippikiinnityksellä ilman ruuvien porailua. Ovia, ikkunoita ja ulkoa avattavia luukkuja valvotaan langattomilla magneettikoskettimilla ja sisätilojen liikettä liiketunnistimella joko kameralla tai ilman. Oven tai luukkujen avaaminen aiheuttaa hälytyksen käyttäjän puhelimeen ja käynnistää sireenin.

Asukkaiden ollessa ajoneuvon sisällä, järjestelmästä voidaan kytkeä pois sisätilan liiketunnistin (yökäyttö). Ovet ja muut luukut pysyvät valvottuina. Kameralla varustettu liiketunnistin lähettää hälytystilanteessa käyttäjän puhelimeen kuvat hälytyksen aiheuttajasta. Laitteessa on myös ns. ”paniikkitoiminto”.

Palo- ja vesivuotovaroittimet ovat myös tärkeitä hälyttimiä. Ajaxin palovaroitin on optinen ja se reagoi ainoastaan näkyvään savuun. Lisäksi varoittimessa on lämpötila- ja nopean lämmönnousun hälytys. Järjestelmään voidaan asentaa myös ulkopuolinen narkoosihälytin. Ajaxin vesivuotoilmaisin tarkkailee herkillä antureilla mahdollisia vesivuotoja ja tekee tarvittaessa hälytyksen puhelimeen.

Laitteen keskusyksikköön tarvitaan puhelin- ja nettiyhteys. Puhelinoperaattoreilta on saatavissa edullisia laitenettiliittymiä. Liittymän valinnassa on hyvä tarkistaa sen toimivuus Suomen rajojen ulkopuolella. Ajax-sovelluksen asennus ja käyttö on maksutonta. Maksat vain liittymästä. Käyttäjä voi sopia hälytysvalvonnasta myös vartiointiliikkeen kanssa esimerkiksi talvisäilytyksen ajaksi.

Matkailuajoneuvoon sopivan keskusyksikön hinnat alkavat 236 eurosta, jota täydennetään erihintaisilla tunnistimilla. Lisätietoja osoitteesta https://www.hymercenter.fi/ajax

Hymer Centeristä saa laitteen lisäksi myös asennus- ja tukipalvelut.

Lisätietoja:

Mikko Tamminen
Hymer Center // Carthago Center // Pilote Center
Touring Camp Oy
Juvankartanontie 172920 Espoo, Kehä III
P. 050 3122 673

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024