Uusi tähti Dethleffsin taivaalle

Toimitus
14.3.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Dethleffs on esitellyt uuden Mercedes Sprinter -alustaan perustuvan matkailuauton. Uutuuden nimi on Globeline T 6613 EB erillisvuoteilla.

Tammikuussa Stuttgartin CMT-messuilla esitelty Globeline T 6613 EB Mercedes Sprinterinä laajentaa yrityksen valikoimaa kompaktilla puoli-integroidulla mallilla, jossa on erillisvuoteet ja joka toteuttaa sprinterin alustan edut taidokkaasti mahtavaan matkustusmukavuuteen.

Dethleffsille tyypilliseen tapaan Globeline panostaa raikkaaseen ja miellyttävään sisä- ja ulkosuunnitteluun vakuuttaen dynaamisella muotoilullaan ja monipuolisella mukavuudellaan. Globeline on saatavilla pohjamallilla T 6613 EB, joka on yksi markkinoiden suositummista ja kysytyimmistä tilasuunnitteluista: erillisvuoteellinen pohjamalli alle 7 m kokonaispituudella, alle 3,5 tonnin sallittu kokonaispaino ja tilava takatalli. Puoli-integroituun malliin voi tilata myös nostovuoteen.

Etuja sisällä

Globelinen sisätila loistaa modernilla linjauksella ja tyylikkäällä, vaalealla designilla. Korkealaatuiset kiiltävät säilytysluukut ja älykkäästi valitut valaistuspisteet säteilevät sisäosassa tähden tavoin.

Muita pohjaratkaisun etuja ovat tilava L-istuinryhmä vapaalla, valinnaisesti myös korkeussäädettävällä pöydällä, 70 cm:n levyisellä etuovella sekä mukavilla ohjaamon korkeus- ja kallistussäädettävillä istuimilla niska- ja käsitukien kanssa. Erillisvuoteet takaosassa voidaan valinnaisena yhdistää isoksi makuualueeksi muutamalla otteella. Valinnaisesti voidaan tilata vielä erillinen alaslaskettava ylävuode istuinryhmään.

Alle 7 metriä pitkä

Ulkopuolella puoli-integroidun dynaaminen linjakkuus pistää silmään leveiden reunalistojen ja auton integroitujentakavalojen kanssa. Tilava takatalli sopii erinomaisesti suuremmille lomavarusteille.

Globeline T 6613 EB on 696 cm pitkä, 233 cm leveä ja 300 cm korkea. Vakiona se on saatavilla valkoisena, mutta sen voi tilata myös style-paketin kanssa metallinmustalla ohjaamolla ja hopeanvärisellä korilla eri tyyliominaisuuksin, kuten raami-ikkunoilla ja kromisella etusäleiköllä.

Mercedes-Benz Sprintterin uusinta tekniikka

Modernein ajonvakautusjärjestelmä, erinomainen takavedon vetovoima, ergonomiset kuljettajan istuimet ja tehokas ja voimakas Euro 6d -päästöluokan 143 hevosvoiman moottori takaa korkealaatuisen ajomukavuuden. Haluttaessa Globeline voidaan tilata myös erittäin pehmeästi ja joustavasti vaihtavan Hold-toiminnolla varustetun 7G-Tronic-Plus-automaattivaihteiston kanssa.

Globeline vakuuttaa lukuisilla vakiona olevilla teknisillä järjestelmillä. Näihin kuuluvat tavanomaiset ABS, ESP, ASR ja elektroninen jarruvoimanjako sekä mäkilähtöassistentti. Hieman epätavallisempia matkailuautojen perusmalleille ovat aktiivinen hätäjarrutehostin, Mercedes-hätäpuhelujärjestelmä, kaistallapito- ja ajovaloavustin ja jopa sivutuuliavustin.

Näiden kaikkien järjestelmien ansiosta matkustaminen Globelinellä ei ole pelkästään erittäin mukavaa vaan myös hyvin turvallista. Lisäksi voidaan valinnaisesti tilata muita avustavia järjestelmiä, kuten mm. sadeanturi, aktiivinen etäisyysavustin DistronicPlus, liikennemerkki- tai vireystila-avustin, joka varoittaa kuljettajaa väsymisen merkeistä.

Uutuuden hinta alkaa 81 960 eurosta. Ensimmäiset uudet Dethleffs-Mersut saapuvat Suomeen loppukeväästä.

>> www.dethleffs.fi

Lisätietoja:

Pilvi Uoti-Briganti
Merkkivastaava

puh. 0400-314575

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2019asuntoautoDethleffsmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024