Uusi vaunumallisto lapsiperheille – LMC Vivo

Antti Siljamäki
16.8.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Mallivuonna 2019 LMC esittelee Suomessa täysin uuden vaunumalliston, peräti 10 eri pohjaratkaisua tarjoavan Vivon.

Vivo on suunniteltu erityisesti lapsiperheille ja mallistossa on peräti 7 pohjaratkaisua kerrosvuoteilla, jotka kaikki on saatavana myös 3-kerrosvuoteena. Täysin uusia LMC-pohjaratkaisuja Vivo-mallistossa on neljä – kerrosvuoteelliset 532K, 592 K ja 705 K sekä ruhtinaallinen 2-akselinen 695 D. Kolmessa jälkimmäisessä U-istuinryhmä on vaunun etuosassa.

Vivon kaapistot ja pöytätasot ovat vaaleat. Lattian muovimatto noudattelee yleisiä sisustustrendejä. Huomio kannattaa kiinnittää myös lapsiperheille tarpeelliseen kaappitilaan: 592 K, 705 K ja 695 D –malleissa on lämmitysjärjestelmän ”lämmittämä” täyskorkea vaatekaappi ulkovaatteille ja jalkineille sekä vieressä toinen täyskorkea vaatekaappi.

LMC on jo kuuden vuoden ajan valmistanut matkailuautoja ja –vaunuja Long Life Technologie –korirakenteella, jolle valmistaja myöntää 12 vuoden tiiviysturvan. Edellytyksenä on ajoneuvon vuosittainen tiiviysturvatarkastus LMC-maahantuojalla. Luonnollisesti myös uusi Vivo-vaunumallisto valmistetaan LLT-korirakenteella, mikä tekee siitä turvallisen ja arvonsa säilyttävän investoinnin.

Vakiona Alde -lämmitys

Suomeen tuotavissa Vivo-vaunuissa on vakiona Alden nestekiertoinen lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuen mm. upotetut raami-ikkunat, vesijärjestelmä vaunun sisällä, kaasupullonvaihtaja, asunto-osan 95 AH AGM-akku sekä hyttysverkko-ovi, ikkunallinen asunto-osan ovi, matot ja päiväpeitot sekä suksiboksi (kun U-istuinryhmä vaunun edessä).

Uusia pohjia Maestroon

Suomessa tunnettu Maestro-mallisto tarjoaa kolme suomalaisia varmasti kiinnostavaa uutta pohjaratkaisua. Vivosta tutut kerrosvuodemallit 532K ja 592K ovat saatavina myös Maestrona. Samoin ruhtinaallisen upea 2-akselinen 695D, johon pienelle karavaanarille saa oman vuoteen yläkaapistosta avautuvalla lisävuoteella parivuoteen välittömästä läheisyydestä. Kaikkiaan Maestro -mallistossa 9 eri pohjaratkaisua.

Uudistuksia yleisesti

Kaikkien LMC-vaunujen ulkonäkö on uudistunut entistä virtaviivaisemmaksi sivuilta, mutta ennen kaikkea uusi takapuskuri ja sen LED-valot ovat entistä näyttävämmät. Takavalot voi Vivo- ja Maestro -vaunuissa viimeistellä halutessaan lisävarusteena saatavalla, henkilöautopuoleltakin tutulla, ”vilkkuviiksellä”.

Vivo- ja Maestro -vaunuihin on lisävarusteena saatavana kosketusnäytöllä toimiva asunto-osan toimintojen ohjauspaneeli eli LMConnect Display. Tämä korvaa aikaisemman Alde Smart Controllin. Mikäli asunto-osan toimintoja, esim. lämpötilan säätö tai akkujen tilanne, haluaa ohjata etänä älypuhelimen tai tabletin kautta, saatavana on LMConnect Gateway (etäkäyttö).

Lisätietoja:

Petra Samppa
LMC-merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
puh. 050 382 0530
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuLMCmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024