Uusia jäsenyrityksiä

Toimitus
20.12.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 20.12.2023

Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) yritysverkosto vahvistuu. Yhdistyksen jäseniksi ovat liittyneet Miseva Oy, sekä Vapaa-ajan tarviketalo AK & Co Oy (vapaa-aika.com). MAT toivottaa yritykset lämpimästi tervetulleiksi toimialajärjestön jäseniksi!

Miseva Oy

Miseva on perheyritys, joka on vakiinnuttanut asemansa käytettyjen matkailuautojen ja –vaunujen alalla jo vuodesta 1993. Tänä päivänä yrityksen vahvalla ja sitoutuneella tiimillä, joka koostuu noin kahdestakymmenestä ammattilaisesta, on vankka osaaminen alalta. Liikevaihto on 17 miljoonaa euroa ja yritys myy vuodessa yhteensä yli 700 ajoneuvoa toimipisteistä Turengista ja Turusta.

Arvot: yhdessä menestyminen, luotettavuus ja aito kuunteleminen ohjaavat jokapäiväistä toimintaa ja sitä, miten Miseva palvelee asiakkaitaan ja huolehtii työntekijöistään.

Lisätietoa: www.miseva.fi

Vapaa-aika.com

Vapaa-ajan tarviketalo perustettiin jo vuonna 1986. Yrityksen myymälä Villähteellä, Lahdessa Nastolan kaupunginosassa, on uusiokäytössä oleva vanha navettarakennus. Tuotteet löytyvät eksoottisista paikoista, kuten navetta, talli, rehusiilo ja lantala. Yrityksellä on laaja ja monipuolinen tuotevaliloima vapaa-aikaan ja caravan-harrastusta tukemaan. Pitkä kokemus ja vankka osaaminen on luonut yritykselle uskollisen asiakaskunnan. Yritys on kehittynyt ajassa tarjoten monipuoliset palvelut asiakkailleen.

Lisätietoa: www.vapaa-aika.com


Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) on matkailuajoneuvoalan kattojärjestö Suomessa. Vuonna 1974 perustettu yhdistys kokoaa yhteen Suomessa toimivat matkailuajoneuvojen ja niiden tarvikkeiden/varusteiden valmistajat, jälleenmyyjät ja valtuutetut huoltoliikkeet matkailuajoneuvoihin liittyvän liiketoiminnan kehittämiseksi ja niiden käytön edistämiseksi. Lue lisää

Lisätietoja:

Mika Jokinen
toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024