Tässä on hyvä – vapautta ja viihtymistä

Antti Siljamäki
26.3.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Harrastamisen matkailuajoneuvolla voi kiteyttää sanontoihin ”Koti siellä missä sinäkin” ja ”Jos et aja, et näe”. Matkailuajoneuvolla kukin voi toteuttaa unelmiaan omalla tavallaan.

Vapautta ja viihtymistä

Harrastuksen ehdottomasti paras etu on vapaus. Voit itse päättää milloin ja missä harrastat, kenen kanssa ja kuinka kauan. Joukkoomme mahtuu hyvin aktiivisia ja sosiaalisia ihmisiä, mutta myös omissa oloissaan viihtyviä ihmisiä. Kaikille on tilaa. Toinen merkittävä etu on ympärivuotisen harrastamisen mahdollisuus. Lähes kaikilla matkailuajoneuvoilla voi liikkua ja asua ympäri vuoden.

Sopii kaikille

Suurin harrastajajoukko löytyy lapsiperheistä ja pariskunnista. Perheille ajoneuvomatkailu antaa hienon mahdollisuuden liikkua lasten kanssa helposti: omat tutut tavarat, vuoteet, keittiö ja pesutilat ovat aina mukana ja voit pysähtyä silloin, kun siihen on tarve. Ilman lapsia liikkuville pariskunnilla harrastus mahdollistaa monenlaisen näkemisen ja kokemisen omien halujen mukaan tai leppoisan oleskelun tutulla ja turvallisella leirintäalueella. Liikkuminen ei ole tämän harrastuksen itseisarvo. Harrastaa voi yhtä hyvin olemalla vakiopaikalla leirintäalueella, jonne voi aina palata, kun siihen on mahdollisuus.

Perhe_EDIT_800x363

Ryhdy harrastajaksi!

Liikkuminen matkailuajoneuvolla on kasvava harrastus, jota myös nuorempiin ikäluokkiin kuuluvat pitävät trendikkäänä harrastuksena. Harrastajien kattojärjestössä, SF-Caravan ry:ssä, on jäseniä yli 62 000.

Katso videot harrastuksen mahdollisuuksista

Löydät jäsenliikkeemme alla olevista valikoista.
Hae matkailuajoneuvoja

Hakusivustot ovat kätevin tapa etsiä sopivaa matkailu-ajoneuvoa. Alla olevien linkkien kautta saat hyvän käsityksen markkinoilla olevista matkailuautoista ja -vaunuista.

Nettikaravaani.com

Netticaravan.fi

Alla olevasta merkistä tunnistat jäsenliikkeemme, jossa teet luotettavat kaupat.

mat_logo2016_jasenliike

Matkailuajoneuvo mahdollistaa monialaisen liikkumisen. Se on omatoimimatkaajan unelmaväline.

Video matkailuvaunuloman mahdollisuuksista.

Norja on upea maa tutustua matkailuajoneuvolla. Vuonoja, vuoria, koskia, vihreätä ja huikeita maisemia.

Video matkailuautomatkasta Norjassa.

Kysy matkailuajoneuvoista

Jos haluat lisätietoja matkailuajoneuvoista tai harrastuksesta, kysy liikkuvakoti.fi:n asiantuntijalta mitä ikinä mieleesi tulee . Vastaamme mahdollisimman nopeasti arkipäivisin.

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024