Vuoden matkailuajoneuvokauppias 2021 on Rinta-Joupin Autoliike Oy

Mika Jokinen
16.11.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvotuojat ry palkitsi ansioituneita matkailuajoneuvotoimialan ammattilaisia alan suurimmassa vuosittaisessa tapahtumassa Caravan Business Forumissa 16.11.2021 Tampereella. Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi 2021 valittiin Rinta-Joupin Autoliike Oy. Yritys edustaa useita eri matkailuajoneuvomerkkejä, joiden myyntipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kempeleessä, Kokkolassa, Lempäälässä, Porissa, Rovaniemellä, Tervajoella ja Turussa.

Rinta-Joupin Autoliikkeelle asiakas on aina tärkein. Laajan palveluverkoston ansiosta asiakkaan on helppoa asioida ja hän saa hyvää palvelua oli hän ostamassa, myymässä tai vaihtamassa ajoneuvoa. Yrityksen valikoimiin kuuluvat matkailuautojen ja -vaunujen lisäksi myös henkilö- ja pakettiautot. Yritys onkin pystynyt tuloksellisesti valjastamaan laajan osaamisensa ja verkostonsa myös matkailuajoneuvokauppaan.

Rinta-Joupin Autoliike on merkittävä työllistäjä. Vuonna 2020 yrityksessä työskenteli 531 henkilöä. Yritys on kehittänyt ketjua määrätietoisesti ja kannattavasti, sekä osallistunut matkailuajoneuvotoimialan kehittämiseen eri rooleissa.

Vuoden bränditeko 2021

Vuoden 2021 bränditeosta palkittiin Best-Caravan Oy, jonka syys-lokakuussa toteutettu Road Show -kiertue toi 28 matkailuautoa ja -vaunua 20:lle eri paikkakunnalle Suomessa. Road Show:n mukana kulki myös tarvikekauppa, joka oli rakennettu Suomen suurimpaan Road Show -rekkaan. 

Viisi viikkoa kestänyt matkailuajoneuvojen kiertue työllisti kaikkiaan yli 100 henkilöä. Kilometrejä kertyi neljä kertaa maapallon ympäri ja yöpymisiä 1 280. Kiertue mahdollisti asiakkaille tutustumisen alan uutuuksiin aikana, jona messuja ei järjestetty. Road Show toi toimialalle paljon näkyvyyttä ja myönteistä julkisuutta.

Elämäntyö-palkinto

Pitkästä elämäntyöstä matkailuajoneuvoalalla palkittiin Hannu Kekäläinen, joka aloitti matkailuautojen maahantuonnin Italiasta Suomeen jo vuonna 1982. Pian sen jälkeen toimintaa laajennettiin myös Saksassa valmistettavien autojen maahantuontiin ja vuokraukseen. Touring Cars aloitti toimintansa.

Hannu aloitti alan pioneerina kansainvälisen toiminnan vuonna 1982 matkustamalla Italiaan kaupantekoon. Ensimmäiset matkailuautot tuotiin Suomeen itse ajamalla. Hannu lähti rohkeasti tarjoamaan uudentyyppisiä autolomia koti- ja ulkomaalaisille – yhdistäen matkailuautoilun ja lomailun Suomessa synnyttäen uutena liikeideana matkailuautojen vuokrauksen. Hannu on toiminnassaan aina huomioinut asiakkaitaan ja heidän tarpeitaan. Hannu on palkittu aikanaan myös vuoden matkailualan yrittäjä -palkinnolla.

Valinnat teki Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallitus

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaan 2021 ja muiden huomionosoitusten saajat valitsi Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallitus, joka haluaa valinnoillaan painottaa hyvin hoidetun asiakaspalvelun, jälkimarkkinatoimintojen ja koko toimialan kehityksen merkitystä.
Lisätietoa yhdistyksestä

Huomionosoitukset jakoivat Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Sågbom ja varapuheenjohtaja Tanja Saarnio
Yhteystiedot


Lisätietoja:

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry

p. 045 189 1839

Heikki Parkkinen, myyntijohtaja
Rinta-Joupin Autoliike Oy

www.rinta-jouppi.com/matkailuajoneuvot


Kuvassa vasemmalta:
Mika Jokinen, Matkailuajoneuvotuojat ry
Heikki Parkkinen, Rinta-Joupin Autoliike Oy
Vova Vlasjuk, Best-Caravan Oy
Tuomas Salminen, Best-Caravan Oy
Hannu Kekäläinen

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024