Vuoden matkailuajoneuvokauppias 2023 on Caravanlandia Oy

Toimitus
16.11.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 16.11.2023

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) jakoi vuoden 2023 huomionosoituksia. Ne luovutettiin 15. marraskuuta toimialan suurimmassa yhteisessä ammattilaisten tapahtumassa, Caravan Business Forumissa Sibeliustalolla Lahdessa. Vuoden 2023 matkailuajoneuvokauppias on Caravanlandia Oy. Upeasta työstään toimialalla palkittiin Marko Posti PR Caravan Oy:stä ja elämäntyö-palkinnon vastaanotti Atso Muuronen Helsinki Caravan Oy:stä.

VUODEN MATKAILUAJONEUVOKAUPPIAS 2023

VUODEN MATKAILUAJONEUVOKAUPPIAS 2023 -palkinto annettiin Caravanlandialle. Palkinto on huomionosoitus menneen vuoden saavutuksista ja kunnianosoitus pitkäjänteisestä työstä toimialan hyväksi. Palkinto on aiemmin annettu samalle yritykselle vain kerran. Nyt sen sai toisen kerran Caravanlandia Oy, joka on saanut tunnustuksen myös vuonna 2019.


Kuvassa vasemmalta: toimitusjohtaja Mikko Sinisalo, ostojohtaja Antti Tokola ja myyntijohtaja Janne Luokkala Caravanlandia Oy:stä.

Caravanlandia on edelläkävijäyritys, joka on aina panostanut toiminnan laatuun. Yritys on uskaltanut kasvaa ja kehittyä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Caravanlandia on myös ketterä toimija, joka osaa reagoida markkina- ja trendimuutoksiin.

Palkinto on osoitus arvostuksesta, jonka yritys on saavuttanut asiakkaiden ja koko toimialan keskuudessa. Se on myös kannustus jatkaa samaa erinomaista työtä, joka on tuonut Caravanlandian tähän päivään. Yli 50 ammattilaisen tiimi on osoittanut, että yhdessä voi saavuttaa mitä tahansa ja että intohimo yhdistettynä ammattitaitoon ovat avain menestykseen!

Caravanlandia Oy on ilolla vastaanottanut Vuoden Matkailuajoneuvokauppias -palkinnon vuonna 2023. Tämä huomionosoitus kruunaa yrityksen menestyksekkään matkan vuodesta 2019 tähän päivään. Vuonna 2019 saimme edellisen kerran Vuoden matkailuajoneuvokauppias tunnustuksen. Tuolloin käynnistyi uusi luku Caravanlandian historiassa, kun Kokkolassa avattiin uusi myymälä yrityksellemme suunnitelluissa tiloissa.

Liikevaihdon kasvu sai lisäpotkua uudesta myymälästä sekä kotimaan matkailun kasvusta, joka vahvistui entisestään koronapandemian myötä. Vuonna 2022 Caravanlandia laajensi toimintaansa avaamalla uuden myymälän Lempäälässä, Ideaparkin vieressä. Nykyään ajoneuvokauppaa tehdään monissa myyntikanavissa, mutta vahvat kivijalkaliikkeet ovat edelleen toiminnan perusta. Oleellista on olla siellä missä asiakkaatkin ovat.

Vaikka maailmalla ja taloudessa on ollut haasteita, jotka ovat heijastuneet matkailuajoneuvoalaan, Caravanlandia on onnistunut yli kolminkertaistamaan liikevaihtonsa vuodesta 2019. Juuri päättyneen tilikauden liikevaihto nousee noin 47,5 miljoonaan euroon. Myös merkkiedustukset ovat lisääntyneet sekä matkailuautojen että -vaunujen osalta, ja yritys on kehittänyt omia toimintojaan merkittävästi. Tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä, mikä varmistetaan osaavalla ja motivoituneella henkilökunnalla.

Caravanlandian menestys on suurelta osin henkilökunnan ansiota. Yritys on kasvanut vuodesta 2019 15 hengen pienestä yrityksestä, nykyiseen 45 hengen organisaatioon. Myös uusi henkilökunta on sitoutunut vahvasti yrityksen arvoihin, viemällä yritystä eteenpäin niin myynnissä kuin huollossa.

Suurin kiitos menestyksestä kuuluu kuitenkin asiakkaillemme. Kiitos teidän luottamuksesta ja tuesta! Sen ansiosta olemme voineet kasvaa ja kehittyä matkailuajoneuvoalan kärkitoimijaksi. Jatkamme intohimoisesti työtämme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen matkailuajoneuvoelämyksen myös tulevaisuudessa.

Ystävällisin terveisin,

Mikko Sinisalo
Toimitusjohtaja
Caravanlandia

Caravanlandia Oy

Caravanlandia Oy on vuonna 2005 perustettu matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt yritys. Uutena liiketoimintana alkoi marraskuussa käytettyjen henkilöautojen kauppa. Toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä. Yrityksen edustuksiin kuuluu yhteensä kuusi uutta matkailuauto ja -vaunumerkkiä. Caravanlandia työllistää yli 50 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Lisätietoa:

www.caravanlandia.fi


KULTAISET KÄDET 2023

KULTAISET KÄDET 2023 -palkinto myönnettiin Marko Postille, PR Caravan Oy. Postin lähes koko työhistoria on kertynyt matkailuajoneuvoalan yritysten palveluksessa. Hänen ensimmäinen vakituinen työpaikkansa oli Matkaaja Oy:ssä, jossa hän työskenteli vuodet 1984-1991. Aloittaessaan hän oli vasta 17-vuotias. Toimialan eri alan yritysten parissa työskenneltyään Posti on vuodesta 2005 lähtien työskennellyt PR Caravan Oy:ssä.

Matkailuajoneuvoalan korjaamo- ja huoltopalvelut ovat toimialan menestyksen selkäranka ja Matkailuajoneuvotuojat ry haluaa palkinnolla antaa tunnustusta ja arvostusta tärkeää työtä tekeville alan erilaisissa tehtävissä toimiville ammattilaisille. Monesti ahkeraa ja arkista työtä tekevät alan ammattilaiset eivät pidä itsestään ääntä. Yhdistys haluaa, että uuden KULTAISET KÄDET -palkintokategorian myötä upea työ saa lisää arvostusta ja myös näkyvyyttä.

Palkinnon vastaanotti Marko Postin puolesta PR Caravan Oy:n toimitusjohtaja Jari Muukkonen.

Kuvassa PR Caravan Oy:n toimitusjohtaja Jari Muukkonen.

PR Caravan Oy

PR Caravan Oy on Tuusulassa toimiva matkailuauto- ja matkailuvaunukorjaamo, joka tarjoaa laadukkaat ja asiantuntevat palvelut vuosikymmenten kokemuksella. Huolto- ja korjauspalveluihin kuuluvat korihuollot, kolarikorjaukset, kosteusvauriokorjaukset, kosteusmittaukset, kaasuasennukset ja kaikkien peräkärryjen huollot. Lisätietoa:

www.prcaravan.fi


CARAVAN-ELÄMÄNTYÖ 2023

CARAVAN ELÄMÄNTYÖ 2023 -palkinto ja kultainen ansiomerkki annettiin Helsinki Caravan Oy:n toimitusjohtaja Atso Muuroselle. Kultainen ansiomerkki on yhdistyksen korkein tunnustus, joka voidaan myöntää henkilölle jonka elämäntyö on kietoutunut tiiviisti matkailuajoneuvoalan kehityksen ja menestyksen ympärille. Matkailuajoneuvotuojat ry:n kultainen ansiomerkki on annettu aiemmin yhdelle henkilölle vuonna 2022.

Kuvassa toimitusjohtaja Atso Muuronen, sekä toiminnanjohtaja Mika Jokinen (vasemmalla) ja hallituksen puheenjohtaja Tom Sågbom Matkailuajoneuvotuojat ry:stä.

Atso Muurosen elämäntyö matkailuautojen ja -vaunujen parissa on ollut esimerkillistä ja vaikuttavaa. Hän on toisen polven yrittäjä, joka yhdessä veljiensä kanssa on ohjannut Helsinki Caravan Oy:tä menestyksekkäästi sillä polulla, jota hänen isänsä, Teuvo Muuronen, aloitti jo liki 50 vuotta sitten. Teuvo Muuronen oli myös yksi Matkailuajoneuvotuojat ry:n perustajajäsenistä.

Muuronen on omistanut koko työuransa Helsinki Caravanille. Hän on myös antanut panoksensa yhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä ja toiminnantarkastajana, edistäen toimialan etuja ja yhteisön hyvinvointia.

Caravan-liikkeen pyörittäminen on ennen kaikkea tiimityötä!

Helsinki Caravan on perheyritys, jonka Teuvo Muuronen on 1976 perustanut. Meillä on aina ollut pitkäaikaisia, osaavia ja innostuneita työntekijöitä avaintehtävissä. Heidän ympärilleen olemme onnistuneet kokoamaan osaavan henkilöstön, minkä avulla olemme saavuttaneet laajaan, lojaaliin asiakaskunnan ja sen seurauksena myös yrityksen talous on pysynyt vakaana.

Itselläni on ollut ilo olla yksi osa tätä porukkaa ja olen kiitollinen saamastani huomionosoituksesta.

Ystävällisin terveisin,

Atso Muuronen
Toimitusjohtaja
Helsinki Caravan

Helsinki Caravan Oy

Helsinki Caravan Oy on vuonna 1976 perustettu täyden palvelun Caravan-tavaratalo ja pääkaupunkiseudun johtava matkailuajoneuvojen erikoisliike. Liikkeestä saa kaiken tarvittavan mukavaan ja turvallisen matkantekoon. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia matkailuajoneuvomalleja jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Yhtenä Suomen suurimmista vaihtovaunuliikkeistä Helsinki Caravan myy vuosittain yli kaksisataa käytettyä matkailuajoneuvoa ja  tarvikemyymälästä löytyy laaja valikoima lisävarusteita ja tarvikkeita. Huolto- ja korjaamotoiminnot ovat myös olennainen osa kokonaispalvelua. Ammattitaitoinen huoltohenkilökunta huoltaa ja korjaa matkailuvaunut sekä matkailuautojen asunto-osat turvalliseen matkakuntoon. Yritys seuraa tiiviisti alan kehitystä ja uusimpia trendejä. Lisätietoa:

www.helsinkicaravan.fi


Paljon onnea kaikille palkituille!

Palkinnot jakoi Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Sågbom, varapuheenjohtaja Tanja Saarnio, sekä toiminnanjohtaja Mika Jokinen. Valinnat teki Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallitus.

Yhdistyksen hallitus haluaa valinnoillaan painottaa hyvin hoidetun asiakaspalvelun, jälkimarkkinatoimintojen ja koko toimialan kehityksen merkitystä.
Lisätietoa yhdistyksestä

Lisätietoa:

Mika Jokinen
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry 


CARAVAN BUSINESS FORUM

Caravan Business Forum on toimialan ammattilaisten suurin yhteinen vuosittainen tapahtuma. Se on strategisen tason johtamista ja kehittymistä tukeva foorumi. CBF kokoaa toimialan ammattilaisverkoston koolle vaihtamaan tietoa ja kokemuksia, sekä tarjoaa mielenkiintoisen ohjelman ja korkeatasoiset tähtivieraat.

Forumin tavoitteena on tarjota positiivisia eväitä kohdata muutoksia, sekä tukea oikean suunnan löytämistä ja menestystä. Forum myös vahvistaa toimialan ammattilaisten yhteenkuuluvuutta ja hyvää henkeä, sekä edistää verkostoissa ja kumppanuuksissa onnistumista.

Vuonna 2023 Caravan Business Forum järjestettiin teemalla: ”Myynti muuttuu – Digistä tehoa myyntiin!” Forum järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020.

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024