Weinsberg autot vm. 2020

Toimitus
19.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
WEISNBERG CARACORE - ODOTETTU TÄYSINTEGROITU

WEINSBERGin mallisto on täydellinen CARACOREn lanseerayksen myötä.
Se täydentää WEINSBERG- matkailuautojen tuoteperheen CARAHOMENn, CARALOFTin, CARASUITEn, CARACOMPACTin CARABUSin rinnalla. Se on täysin uusi pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos tulevalle mallivuodelle 2020.

CARACORE- mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua: 650MF, 650MEG ja 700MEG

Tässä muutamia faktoja autosta:
- Vaikuttava etuosa, selkeä muotoilu
- LED- ajovalot ja takavalot
- Uudet WEINSBERille tunnusomaiset LED- takavalot
- Nostovuode vakiona
- Kahden metrin pituinen vuode
- Pehmeästi sulkeutuvat "soft close" -laatikot ja yläkaapit
- Luokansa suurin kylpyhuone 700 MEG:ssä
- Ulko-ovi vakiona 70 cm leveä
- Tyylikäs ulkoinen identifiointi
- ALDE- lämmitys mahdollinen
- Ylelliset WEINSBERG- verhoilukankaiset kuljettajan ja apukuljettajan GRAMMER- istuimet -> optimaalinen ajomukavuus

WEINSBERG CARAHOME

WEINSBERGin alkovimallisarja CARAHOME valmistetaan uudella mallivuodella PEUGEOTIN alustalle. Mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua: 550MG, kerrosvuoteiksi muuntuvalla garagella oleva 600 DKG sekä suurella garagella 700 DG-malli

WEINSBERG CARALOFT

CARALOFT on WEINSBERGin puoli-integroitu mallisarja, jossa on neljä pohjaratkaisua.

Tässä mallisarjassa on tulevalla mallivuodella erittäin vahva tehtaan EDITION SCANDIC -kampanja, jossa ajoneuvon hinnassa on mukana kattava varustepaketti, säästö ostajalle jopa 12.000 €.

WEINSBERG CARASUITE

Puoli-integroidussa WEINSBERGin CARASUITE- matkailuautossa on alaslaskettava ylävuode. Kattoon on rakennettu korkeampi osa, joka antaa 15 cm lisää sisätilaa verrattuna puoli-integroituun CARALOFT-mallisarjaan. Pohjaratkaisuja on neljä. Tässä mallisarjassa on tulevalla mallivuodella erittäin vahva tehtaan EDITION SCANDIC -kampanja, jossa ajoneuvon hinnassa on mukana kattava varustepaketti, säästö ostajalle jopa 12.000 €.

WEINSBERG CARACOMPACT EDITION [PEPPER]

CARACOMPACT EDITION [PEPPER] oli vuonna 2018 Euroopan myydyin matkailuautomalli. Se voitti parhaan Van-luokan hinta-laatu- maininnan AUTO BILD- lehden testissä. [PEPPER]  uusiutuu tulevalle mallivuodelle.

Pohjaratkaisuja on kaksi, entuudestaan tuttu 600 MF sekä täysin uusi 650 MF. Autoihin tulee vakiovarusteisesti tilava 142 Slim Tower-jääkaappi AES-toiminnolla. Molemmissa malleissa on yli 2 metriä pitkät vuoteet.

CARACOMPACT EDITION [PEPPER] on Van-luokan kompakti Peugeotin alustalle valmistettava auto, jossa on erittäin vahva tehtaan kampanja, Hinnassa on mukana mm. Truma E- lämmitin, markiisi, 16 "alumiinivanteet, Truma iNet -järjestelmä joka mahdollistaa lämmityksen ja ilmastoinnin hallinnan ja valvonnan älypuhelimella helposti mistä tahansa, radio DAB +, all-in-one-navigointijärjestelmä, jossa retkeilyohjelmisto ja 3 vuoden karttapäivitys. Säästö ostajalle yli 15.000 €.

WEINSBERG retkeilyautot (CUV)

CARABUS JA CARATOUR

WEINSBERGin CUV-retkeilyautojen mallisarjat ovat CARABUS ja CARATOUR.

WEINSBERG esittelee tulevalle mallivuodelle pohjaratkaisun jota ei ole aiemmin retkeilyautoissa nähty: CARABUS 630 MEG / CaraTour 630 MEG
Tämä on ensimmäinen retkeilyauto jossa on kiinteä takatalli. Se on kooltaan valtava, tilavuus on yli 4500 litraa. Olipa kyseessä moottoripyörä, polkupyörät tai / ja runsas matkavarustus, tämä auto vastaa haasteeseen. Takatalli on tiivis, joten mikään kuljetettavan tavaran (esim. bensiinin) haju ei tunkeudu asuintilaan. Takatallissa on kiinnityskiskot kuljetettavien tavaroiden kuunnittämissen.

- Takatallin yläpuolella on suuri sänky, kooltaan 200x180cm!
- Vakiona diesellämmitys, CUV-kylpyhuone, iso keittiö, jossa liesi kahdella polttimella, kompressorijääkaappi ja runsaasti säilytystilaa.
- Tämä pohjaratkaisu sopii myös asennustyötä tekevälle ammatinharjoittajalle. Tavarat kulkevat "hotellin mukana".

WEINSBERGIn retkeilyautojen talviominaisuudet ovat aina olleet luokkansa parhaimmistoa. CARABUS JA CARATOUR- malleihin on saatavana myös sähköinen lattian sisään rakennettu lattialämmitys. Katon, sivuseinien, liukuoven ja takaovien eristystä on lisätty, joka parantaa tasaisen lämmön lisäksi yleistä mukavuutta autossa. Kylmäsiltoja ei synny, kondenssivettä ei muodostu ja äänenvaimennus on loistava. Tuorevesisäilö on sijoitettu dinetin alle ja myös jätevesisäiliön saa halutessaan eristettynä ja lämmitettynä.

CARABUSissa ja CARATOURissa on molemmissa kahdeksan pohjaratkaisua: 540 MQ, 600 MQ, 600 K, 600 ME, 600 DQ, 600 MQH, 630 ME, 630 MEG.

>>www.weinsberg.fi

Lisätietoja:

Olli Haverinen
Import Forum Oy

0400 470 302

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautomatkailuautoWeinsberg

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024