Weinsberg-vaunut vm. 2021

Toimitus
8.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
WEINSBERG CARCITO

Weinsberg lanseeraa mallivuodelle 2021 täysin sähköllä toimivan CARACITO- matkailuvaunumallisarjan.

Vaunussa on 230‐V keraaminen liesitaso, 60‐litran kompressorijääkaappi, yhdistetty lämmitys‐ ja ilmastointilaite, joka huolehtii miellyttävästä sisälämpötilasta kaikkina vuodenaikoina. CaraCiton sisustus on tyyliltään moderni. Siihen kuuluvat tunnusomaiset vaaleat sisäpinnat ja kahvattomat, suoraseinäiset kaapin ovet. CaraCito -mallisarjassa on viisi pohjaratkaisua.

Vaunun etukotelo on erittäin tilava, koska siellä ei ole kaasupulloja. CaraCiton saa toki halutessaan tilattua myös lisävarusteisella kaasujärjestelmällä.

CARAONE on Weinsbergin myydyin mallisarja, jossa on yhteensä 11 pohjaratkaisua

CARAONE [ICE]- Pohjolan talviolosuhteisiin rakennettu lippulaiva

  • CARAONE [ICE] 740 UDW, jossa vaunun keskellä oleva kerrossänky ja sitä vastapäätä oleva istuinryhmä on korvattu kotiteatterilla. Keskikerrossängyn tilalla on kaksi valtavaa nahkaverhoiltua laiskanlinnaa ja kerrossängyn tilalla 49 -tuumainen televisio ja sen alla sähkötakka, joka antaa lämpötehoa 1-2 kilowattia.
  • CARAONE [ICE] 740 UDF, jossa on makuupaikat seitsemälle hengelle.

Weinsberg CaraOne [ICE] -vaunuissa on AL-KOn telialusta, ALDE vesikeskus ja -lattialämmitys, 190 litran jääkaappi, sileä alumiinipelti, led-valaisinjärjestelmä sekä kattava lisävarustus kampanjahintaan.

>>weinsberg.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaunumatkailuvaunuWeinsberg

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024