Hyvä määrä uusia matkailuautoja!

Mika Jokinen
3.11.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 3.11.2023

Suomessa rekisteröitiin lokakuussa 119 uutta matkailuautoa, mikä on 40 % enemmän vuoden takaiseen lokakuuhun verrattuna. Kaikkiaan toimialalla oltiin lokakuussa liki 18 % plussalla.

Kiinnostusta ja kysyntää alan tuotteita ja palveluita kohtaan on runsaasti, mikä näkyy uuden kaupan lisäksi tällä hetkellä erityisen paljon käytettyjen ajoneuvojen kaupassa. Yleinen taloustilanne ja odottava tunnelma vaikuttavat kuitenkin monella tavalla matkailuajoneuvokauppaan.

Uusia matkailuajoneuvoja ensirekisteröity vuonna 2023 jo 1 664 kpl

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja on ensirekisteröity 10/2023 loppuun mennessä 994 kpl ja matkailuvaunuja 670 kpl. Vaikka lokakuu oli hienosti plussalla, kumulatiivisesti ollaan reilut 9 % jäljessä viime vuodesta. Toimialalla onkin palattu siihen normaaliin hyvään uuden matkailuajoneuvokaupan kasvutasoon, joka vallitsi ennen koronaviruspandemiaa. Kotimaisia mökki- ja saunavaunuja on rekisteröity 175 kpl.

Lisätietoa: https://liikkuvakoti.fi/rekisteroinnit/

Matkailuajoneuvoilla myös talvella!

Matkailuajoneuvoilla voi harrastaa läpi vuoden ja alan ammattitaitoinen henkilöstö neuvoo myös talveen varautumiseen. Nyt on hyvä aika tutustua alan liikkeissä monipuoliseen tarjontaan.

Tervetuloa kaupoille, etsitään sinulle sopivin ajoneuvo ja varusteet!


Lisätietoa:

Mika Jokinen
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry

Artikkelikuva: Dethleffs

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024