Lähes 1 800 uutta matkailuajoneuvoa

Mika Jokinen
3.1.2024
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 3.1.2024

Vuonna 2023 Suomessa ensirekisteröitiin 1 792 uutta tehdasvalmisteista matkailuajoneuvoa. Haastavasta toimintaympäristöstä huolimatta edellisvuodesta jäätiin jälkeen vain vajaat 7 %. Loppuvuotta kohden kuluttajien luottamus selvästi vahvistui, kun tarkastellaan matkailuajoneuvojen ensirekisteröintien määrää. Joulukuussa matkailuautoissa oltiin 50 % ja matkailuvaunuissakin yli 8 % edellä vuoteen 2022 verrattuna.

Lisätietoa: liikkuvakoti.fi/rekisteroinnit

CARAVAN 2024 -messuilla matkailuajoneuvouutuudet!

Helsingin Caravan 2024 -messuilla 19. – 21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Matkailuajoneuvomerkit ovat kattavasti esillä. Ohjelmatarjontaa on sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille että matkailuajoneuvon hankintaa tai vuokrausta harkitseville.

Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, jossa pääsee tutustumaan kattavasti kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Asiantuntijat neuvovat ja opastavat osastoilla. Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Etsitään sinulle sopivin ajoneuvo ja mielenkiintoiset matkakohteet


Lisätietoa:

Mika Jokinen
toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Kuva: Hobby

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024