Matkailuajoneuvoalalla hyvä elokuu!

Mika Jokinen
4.9.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Suomessa ensirekisteröitiin elokuussa 2023 yhteensä 209 uutta tehdasvalmisteista matkailuajoneuvoa. Se on yli 45 % enemmän verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Kumulatiivisesti koko vuositasolla ollaan vain vajaa 14 % alle viime vuoden lukujen.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja on 1–8/2023 rekisteröity 911 kpl, matkailuvaunuja 581 kpl ja kotimaisia mökki- ja saunavaunuja 143 kpl.
Lisätietoa

Caravan-messut Lahdessa 21.-24.9.2023

Caravan tuo Lahden Messukeskukseen näytille satoja ajoneuvouutuuksia! Lahden Messujen ja MAT:n yhteistyönä tuottamilla Caravan-messuilla on kattavasti esillä niin tulevan kauden ajoneuvomallit kuin myös caravan-matkailun varusteet, tarvikkeet, palvelut ja kohteet. Suomen suurimmassa matkailuajoneuvoalan tapahtumassa vierailee vuosittain noin 16 000 kävijää.

Uutuusteemana messuilla on tänä vuonna Vanlife ja Matkailija-teema-alueella on mielenkiintoista sisältöä ja esityksiä. Lasten Caravan tarjoaa mukavia yllätyksiä ja ajanvietettä perheen pienimmille messuvieraille. Löydät myös Matkailuajoneuvotuojat ry:n Matkailun teema-alueelta ohjelmalavan vierestä osastolta M18.

Tervetuloa Suomen suurimmille matkailuajoneuvoalan messuille!

Lisätietoa:

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)


Caravan

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024