Matkailuajoneuvoalalla pirteämpi heinäkuu

Mika Jokinen
3.8.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE 3.8.2023

Uusien matkailuajoneuvojen kauppa kärsii korkeasta inflaatiosta ja kohonneista koroista. Monet siirtävät uusien matkailuajoneuvojen hankintapäätöksiä myöhempään ajankohtaan. Myös alan yritysten kasvaneet kustannukset luovat painetta toimintaan. Toimialalla nähdään kuitenkin lähitulevaisuudessa positiivisia signaaleja ja erittäin hyvä käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppa tasapainottaa tilannetta. Heinäkuu oli pitkästä aikaa pirteämpi myös uuden kaupassa.

Suomessa ensirekisteröitiin 7/2023 uusia matkailuajoneuvoja 214 kpl. Se osoittaa kasvua viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Erityisesti uusien matkailuvaunujen myynti oli pirteää. Kaikkiaan uusia matkailuajoneuvoja on tänä vuonna heinäkuun loppuun mennessä rekisteröity 1 182 kpl.

Lisätietoa: https://liikkuvakoti.fi/rekisteroinnit/

Tervetuloa syyskuussa messuille Lahteen!

Matkailuajoneuvoalan suurtapahtuma järjestetään 21.-24.9.2023. Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä tuottamilla Caravan-messuilla on kattavasti esillä niin tulevan kauden ajoneuvomallit kuin myös caravan-matkailun varusteet, tarvikkeet, palvelut ja kohteet. Caravan tuo Lahden Messukeskukseen näytille satoja matkailuajoneuvouutuuksia!

Lisätietoa: https://lahdenmessut.fi/tapahtumat/caravan/

Tervetuloa kaupoille, etsitään sinulle sopivin ajoneuvo!

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)


TIEDOTE 7/2023 (PDF)
7/2023 Matkailuajoneuvot (PDF)

Kuva: Pössl

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024