Matkailuvaunuja viimevuotista enemmän

Mika Jokinen
2.3.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Suomessa ensirekisteröitiin helmikuussa 2023 yhteensä 85 tehdasvalmisteista matkailuajoneuvoa. Uusia matkailuvaunuja rekisteröitiin helmikuussa 15 % enemmän verrattuna vuoden takaiseen ajankohtaan.

• Matkailuautoja 55 kpl, yhteensä 116 kpl 1–2/2023 (joista retkeilyautoja 34,5 %)
• Matkailuvaunuja 30 kpl, yhteensä 53 kpl 1–2/2023

Tehdasvalmisteisia mökki- ja saunavaunuja ensirekisteröitiin 10 kpl, yhteensä 21 kpl 1–2/2023.

Turun Caravan Show 21. – 23.4.2023

Turun Caravan Show tarjoaa huhtikuun lopulla loistavan startin caravan-kesään. Alan ammattilaiset esittelevät monipuolisesti erilaisia matkailuajoneuvoja, sekä caravan-tarvikkeita ja -palveluita. Ohjelma on kiinnostava ja caravan-harrastajien suurtreffitapahtumassa tapaa muita alan harrastajia.

Lisätietoja: www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/caravan-show/

Tervetuloa caravan-alan liikkeisiin!

Nyt on oikea aika hankkia uusi matkailuajoneuvo. Myöskään varusteiden hankkimista ja käytettyjen ajoneuvojen huoltoa ei kannata jättää viime tippaan, sillä loppukevään ja kesän kiireet lähestyvät. Matkailuajoneuvon vuokraus on oiva tapa tutustua harrastukseen ja harrastaa monipuolisesti, vaikka eri puolilla Eurooppaa.

Kaikissa alan palveluissa kannattaa valita verkostostamme luotettava ja tunnettu yritys, jolloin yhteistyö toimii myös kaupanteon jälkeen.

Tervetuloa kaupoille, etsitään sinulle sopivin ajoneuvo!


Lisätietoa:

2/2023 Matkailuajoneuvot (PDF)
2/2023 Motor Caravans and Caravans in Finland (PDF)

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry

www.liikkuvakoti.fi

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Tilaa Uutiskirje >>

Matkailuajoneuvotuojat ry:n Uutiskirje on tarkoitettu kaikille matkailuajoneuvoista, varusteista, palveluista ja koko matkailuajoneuvoalasta kiinnostuneille harrastajille ja harrastusta pohtiville, sidosryhmille ja medialle. Ihan kaikille Liikkuvakoti.fi -sivuston ystäville. Julkaisemme mm. kuukausittain matkailuajoneuvojen ensirekisteröintitilastot ja tuoreet kuulumiset toimialalta. Kerromme ajoneuvouutuuksista ja esim. caravan-alan messuista.

LUE LISÄÄ: Tiedotteet & Uutiskirjeet

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024